STAM

Ook volwassen kunnen binnen Scouting St Jozef actief blijven. Dat kan als leiding en/of bestuurslid, maar ook als lid van onze gezellige Stam-groep.

Deze groep komt één keer per maand bij elkaar, op de derde dinsdag van de maand

De Stam organiseert gezellige bijeenkomsten maar assisteert ook waar nodig bij activiteiten van de andere groepen zoals de kerstviering of de open dag. Bovendien zijn zij betrokken bij het maken van de decoratie/aankleding voor de kampen van de andere groepen.

Niet alleen zijn velen actief als vrijwilliger voor onze eigen Scouting St Jozef, ook kunnen zij zich inzetten als vrijwilliger, zowel landelijk als wereldwijd, voor Scouting. Zij zijn bijvoorbeeld jaarlijks betrokken bij de Truckshow in Liessel als vrijwilligers:  een activiteit die voor henzelf een leuk weekend maar voor onze Scouting ook een leuke bron van inkomsten oplevert.

Deze groep is voortgekomen uit mensen die zelf scoutinglid zijn geweest en dat willen blijven, ook nu ze te oud zijn voor Scouts of Explorers. Nieuwe leden zijn ook in deze groep van harte welkom.

Voor meer informatie over de Stam of om vrijblijvend een keer te komen kijken: neem contact met ons op of loop binnen op de blokhut tijdens een opkomst.