EXPLORERS

Ben jij tussen de 15 en 18 jaar en wil jij je eigen plannen maken? Word dan Explorer! De Explorers organiseren hun eigen activiteiten, zoals een kamp in het binnen- of buitenland. Ook doen ze uitdagende outdooractiviteiten en assisteren bij de acitiviteiten of evenementen. Sanenwerking en gezelligheid staan daarbij voorop. 

Explorers verdiepen zich in verschillende vaardigheden. Zij organiseren hun eigen activiteiten. Zij  hebben geen leiding meer, maar begeleiding die advies geeft en motiveert als dat nodig is. Zo leren ze om te gaan met verantwoordelijkheden en worden ze zelfstandig. Ze doen vaardigheden en kennis op en ontwikkelen zich continue. Dit heet bij Scouting de ‘doorlopende leerlijn’. De Explorergids biedt volop inspiratie en tips voor deze leeftijdsgroep.

De Explorers komen wekelijks bij elkaar op woensdagavond van 19.30 tot 21.30

Bovendien kun je als Explorer deelnemen aan bijvoorbeeld Roverway, de World Jamboree en allerlei andere activiteiten die landelijk en wereldwijd worden georganiseerd.

Voor meer informatie over de Explorers of om vrijblijvend een keer te komen kijken: neem contact met ons op of loop binnen op de blokhut tijdens een opkomst.