LEIDING GEZOCHT

LEIDING GEZOCHT

Scouting St Jozef heeft voor alle groepen enthousiaste leiding maar kan met regelmaat ook versterking gebruiken.

Leiding zijn bij Scouting is leuk en uitdagend: je wordt lid van een team en zorgt samen dat er elke week opnieuw een uitdagend programma voor de leden is. Ook ga je mee op kamp en op de andere activiteiten die voor de betreffende groep georganiseerd worden.

Bovendien wordt je zelf ook lid van Scouting en eventueel van de Stam: een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen en samen gezellige activiteiten te ondernemen.

Eigenschappen als creativiteit en leiderschap zijn een pre, maar de belangrijkste eigenschap is enthousiasme voor Scouting en voor onze activiteiten. Scouting biedt, indien nodig, een uitgebreid scholingsprogramma om je kennis en vaardigheden te vergroten. Dus ook als je zelf nog niet kunt pionieren of weet hoe je een kampvuur veilig houdt ben je van harte welkom bij Scouting St Jozef: Laat je uitdagen!

Wil je meer weten over leiding zijn bij Scouting St Jozef of een keer komen kijken in een van onze groepen? Neem dan snel contact met ons op!

NB: ivm veiligheid voor onze leden wordt van alle leiding en bestuur een VOG gevraagd. De kosten hiervan worden door Scouting St Jozef betaald.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwebbelke.jpg